District 04: Midoost-Nederland

Vleesvee: welkom op onze districtsbijeenkomsten

Voor vleesvee organiseert CRV-coöperatie districtsbijeenkomsten speciaal voor de vleesveeleden. Ook dit jaar staat er weer een bijzondere spreker op het programma.

Graag blikken we met u terug op het afgelopen jaar en praten we u bij over de actualiteiten. Ook zal het huidige aanbod CRV-vleesstieren met u doorgenomen worden. Als bijzondere gast hebben we Gertjan Kiers, bekend van de ‘Vleesbijbel’. Kiers is bedrijfsleider van een horecaslagerij, verzorgt workshops en demonstraties, is gastdocent op koksopleidingen en fervent promoter van vlees.

Data en locaties

lees meer ›

Uitnodiging Midoost-Nederland

Wij, het bestuur van district Midoost-Nederland, nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op een van onze districtsbijeenkomsten. Op deze informatieve bijeenkomsten wisselen we praktische kennis met elkaar uit en leren we van elkaars ervaringen als boeren onder elkaar. We blikken met u terug op het afgelopen CRV-jaar en bezoeken een collega-veehouder.

Er is veel afwisseling in ons programma, waarbij de focus ligt op het consequent doorvoeren van een strategie op het eigen bedrijf. Uiteindelijk zal dit het gewenste en benodigde rendement opleveren. Maar hoe pak je…

lees meer ›

Districtsbestuur stelt kandidaten aan u voor …

In de maanden januari en februari zijn er weer verkiezingen voor het districtsbestuur. Enerzijds betreft het bestuurders die aftreden waarvoor een nieuwe kandidaat is gevonden. Anderzijds betreft het herbenoemingen. In dit bericht stelt het districtsbestuur de kandidaten aan u voor.

Zoals gebruikelijk zijn in de maanden januari en februari de verkiezingen voor het districtsbestuur. Het betreft bestuurders die aftreden waarvoor een nieuwe kandidaat is gevonden, maar ook bestuurders die worden voorgedragen voor een herbenoeming. Bij een herbenoeming heeft voorafgaand …

lees meer ›

Drie Kiantoppers in Wijhe

De familie Overkempe in Wijhe huldigde onlangs drie bijzondere koeien, alle drie dochters van Kian. De eerste Kian haalde een reservetitel op de wintershow in Zwolle en liep vijfde in de rubriek op de NRM, de tweede Kian produceerde 10.000 kilo vet en eiwit en de derde Kian mag zich honderdtonner noemen. 

Een mooie huldiging voor drie bijzondere koeien. Kiandochter De Kattenbelt Rozanna 681, van de familie Overkempe behaalde de reservetitel bij de wintershow in Zwolle en liep 5e in de rubriek op de NRM. Mede door haar geweldige type behaalde zij de excellente status…

lees meer ›

Welk type ondernemer ben ik?

De CRV-jongerenraad organiseerde in november interactieve workshops die in het teken stonden van bedrijfsovername en het ondernemerschap.

Een overname is een grote stap, daarbij is een goede onderlinge communicatie zeer belangrijk. Anton de Boer van adviesbureau De Boer C.S. nam de jongeren mee in wat belangrijk is bij ondernemen, zoals generatieverschillen, drijfveren en ondernemerschap.

lees meer ›