Districy 09 Vlaanderen-oost

Nationale prijskamp Belgisch witblauw Libramont

Tijdens de Foire de Libramont heeft op zaterdag 29 juli de nationale prijskamp Belgisch witblauw plaats. Dieren kunnen aangemeld worden bij uw stamboek via prijskampen.be@crv4all.com of 078/154444 toets 2 tot uiterlijk vrijdag 9 juni.

Via de volgende linken kan u doorklikken naar het programma, inschrijvingsformulier en ontvangstbevestiging. Daarnaast heeft ook dit jaar een jongerenprijskamp plaats. Inschrijven kan via dit formulier.

lees meer ›

UITNODIGING LEDENWEBINAR DISTRICT Vlaanderen Oost en Vlaanderen West

Uw districtsbestuur nodigt u van harte uit voor onze (live) ledenwebinar op

Vrijdag 11 februari 2022 van 13.00 – 13.45 uur
Hier kunt u het webinar terugkijken
 
Programma
We blikken met u terug op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Daarnaast nemen wij u mee in de actualiteiten van de coöperatie en de holding. Ook kijken we alvast vooruit naar de fysieke bijeenkomsten die we naar verwachting op korte termijn weer kunnen organiseren.
Thema: ‘digitale ondersteuning op uw landbouwbedrijf’
Het tweede deel van de ledenwebinar staat in het teken van ‘gema…

lees meer ›

De Beste boerenmelkkoe van Vlaanderen, editie 2021

Koeien die zich op koppelniveau onderscheiden, dat is misschien wel de kortste samenvatting van waarover de ‘beste boerenmelkkoeverkiezing’ gaat. Het gaat over koeien die veel melk produceren, gezond en vruchtbaar zijn en er ook nog eens goed uitzien ook. Kortom: koeien die je als veehouder koestert en waar je zo een stal vol wil van hebben.

De winnaars dit jaar luisteren naar ‘Liefje’, ‘1096’ en ‘Hanka’, maar passender zou zijn om hier 69 namen op te sommen. 69 aanmeldingen waren er van bijzondere koeien die voor hun eigenaren veel betekenen. 69 koeien die prestati…

lees meer ›