District 05: Oost-Nederland

Geslaagde opzet districtsbijeenkomsten 2020

In district Oost-Nederland werden vier districtsbijeenkomsten georganiseerd. Drie bijeenkomsten waren bij toeleverende bedrijven in de regio en een bijeenkomst was een avondvergadering. Het districtsbestuur kijkt met tevredenheid terug.

Op de bijeenkomsten werden de strategie en jaarcijfers van CRV toegelicht door hoofdbestuurder Peter Schrijver. De jongerenraad haalde via een enquête gegevens op voor de jaaropdracht.
Nedap
De eerste bijeenkomst was bij Nedap in Groenlo. Salesmananager Bas Driessen, gaf een duidelijke toelichting. Nedap doet veel meer dan alleen k…

lees meer ›

Ledenraad benoemt en neemt afscheid

Alle nieuwe districtsbestuurders – alsook de districtsbestuurders die werden voorgedragen voor herbenoeming – zijn door de leden gekozen voor het districtsbestuur. Op de ledenraad van 12 maart zijn zij vervolgens benoemd in de ledenraad van de coöperatie CRV u.a. Voor het eerst kon er digitaal gestemd worden.

Voor het eerst dit jaar konden leden, naast het stemmen op papier, ook digitaal stemmen. De introductie van het digitaal stemmen is succesvol verlopen, omdat er nu ook buiten de districtsbijeenkomsten om gestemd kon worden. Het aantal stemmers was daardoor ruim…

lees meer ›

Vleesvee: welkom op onze districtsbijeenkomsten

Voor vleesvee organiseert CRV-coöperatie districtsbijeenkomsten speciaal voor de vleesveeleden. Ook dit jaar staat er weer een bijzondere spreker op het programma.

Graag blikken we met u terug op het afgelopen jaar en praten we u bij over de actualiteiten. Ook zal het huidige aanbod CRV-vleesstieren met u doorgenomen worden.

Als bijzondere gast hebben we Gertjan Kiers, bekend van de ‘Vleesbijbel’. Kiers is bedrijfsleider van een horecaslagerij, verzorgt workshops en demonstraties, is gastdocent op koksopleidingen en fervent promoter van vlees.

Data en lo…

lees meer ›

Uitnodiging Oost-Nederland

Graag nodigen wij u uit voor onze districtsbijeenkomsten 2020. Samen met u willen we terugkijken op het afgelopen jaar. Daarbij krijgt u een toelichting op de jaarcijfers, praten wij u bij over de actualiteiten en we hebben een bestuursverkiezing.
Bijzondere bedrijfsbezoeken
We zijn te gast bij de Nedap, IJsboerderij De Steenoven en bij Kramp, alwaar we rondleiding krijgen over het bedrijf. Tijdens de inleiding komen de ontwikkeling tot nu, de strategie en de toekomstverwachtingen aan de orde. Tussen de middag krijgt u een heerlijke lunch. Op onze laatste districtbij…

lees meer ›

Districtsbestuur stelt kandidaten aan u voor …

In de maanden januari en februari zijn er weer verkiezingen voor het districtsbestuur. Enerzijds betreft het bestuurders die aftreden waarvoor een nieuwe kandidaat is gevonden. Anderzijds betreft het herbenoemingen. In dit bericht stelt het districtsbestuur de kandidaten aan u voor.

Zoals gebruikelijk zijn in de maanden januari en februari de verkiezingen voor het districtsbestuur. Het betreft bestuurders die aftreden waarvoor een nieuwe kandidaat is gevonden, maar ook bestuurders die worden voorgedragen voor een herbenoeming. Bij een herbenoeming heeft voorafgaand …

lees meer ›