VeeteeltVlees

Praktijkdagen Vleesvee

categorie VeeteeltVlees

UITNODIGING
Laat u bijpraten op de komende Praktijkdagen Vleesvee van CRV; u bent van harte welkom!
Op drie locaties in Nederland kunt u een Praktijkdag bezoeken. Deelname is gratis, wel even aanmelden in verband met de lunch. In de tabel ziet u de data en locaties.

De Praktijkdagen Vleesvee zijn van 10.30 – 15.30 uur
U kunt zich hier opgeven.

We hopen u te mogen verwelkomen!

Namens het bestuur vleesvee coöperatie CRV, Joost Huijbregts

 

 

 

 

Zaterdag
Regio
Thema / spreker
Locatie

29 april
Noord NL
Funct…

lees meer ›

Terugkijken webinar vleesvee

Wat doet hittestress met de vruchtbaarheid bij koeien? Hoe zien we de koeien tochtig? Hoe krijgen we ze vlot drachtig? En wat is rol van voeding in dit verhaal? Antwoorden op deze vragen kreeg u tijdens de webinar vleesvee die dinsdagavond 7 maart plaats vond. Met dank aan onze sprekers Anne Vandelannoote van Aveve en Sam van de Voorde van CRV.
Voorafgaand gaf CRV-voorzitter Wietse Duursma een korte toelichting op de financiële resultaten van het afgelopen boekjaar en vertelde hij meer over de ontwikkelingen binnen CRV.

Heeft u de uitzending gemist? Geen probleem, …

lees meer ›

Webinar vleesvee op dinsdag 7 maart

Uitnodiging vleesvee webinar
Op dinsdag 7 maart (aanvang 20.00 uur) verzorgen wij een speciale webinar voor u als vleesveeliefhebber.

Aan bod komen onder andere: Wat doet hittestress met vruchtbaarheid bij koeien? Hoe zien we de koeien tochtig en hoe krijgen we ze drachtig? Welke rol speelt voeding hierbij? En hoe kunnen we hierbij helpen?

Naast enkele mededelingen door CRV-voorzitter Wietse Duursma, licht Anne Vandelannoote (van Aveve) de voeding toe. Sam van de Voorde, Hoofd KI bij CRV in Vlaanderen, licht de vruchtbaarheid toe. Tijdens de webinar kunt u ook v…

lees meer ›

Ledenbijeenkomsten vleesvee Vlaanderen: Kijken in de genen

Na een jaar afwezigheid leek het even opnieuw mis te gaan, maar op de valreep kijken we er naar uit om u tijdens de klassieke, fysieke ledenbijeenkomsten te ontmoeten. Tijdens de ledenbijeenkomsten blikken we met u terug op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en krijgt u een toelichting op de jaarcijfers en belangrijkste actualiteiten van CRV door uw hoofdbestuurder. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij 2 bijzonder actuele items: Meat+ en genomics. De bijeenkomsten sluiten af met een stierenpresentatie witblauw om nadien nog de ruimte te geven tot bijpraten en n…

lees meer ›

Terugkijken webinar Vleesvee

Donderdagavond 10 maart om 20.00 uur heeft u kunnen genieten van een prachtige bedrijfsreportage over het vleesveebedrijf van de familie te Riele in Vaassen. De onlangs opgenomen beelden laten ons zien hoe zij hun Verbeterd roodbonten o.a. opfokken, huisvesten, verzorgen en gezond houden. Wat drijft hen in hun bedrijfsvoering? Hoe zien zij de toekomst? Zeer de moeite waard om te volgen.

Ook vertelt CRV-man Eric Elbers over het nieuwe aanbod van CRV stieren en licht hoofdbestuurder Fons Kersten de strategie met ons door.

Klik hier voor terugkijken webinar 10 maart…

lees meer ›