District 06: Centraal-Nederland

Vleesvee: welkom op onze districtsbijeenkomsten

Voor vleesvee organiseert CRV-coöperatie districtsbijeenkomsten speciaal voor de vleesveeleden. Ook dit jaar staat er weer een bijzondere spreker op het programma.

Graag blikken we met u terug op het afgelopen jaar en praten we u bij over de actualiteiten. Ook zal het huidige aanbod CRV-vleesstieren met u doorgenomen worden. Als bijzondere gast hebben we Gertjan Kiers, bekend van de ‘Vleesbijbel’. Kiers is bedrijfsleider van een horecaslagerij, verzorgt workshops en demonstraties, is gastdocent op koksopleidingen en fervent promoter van vlees.

Data en locaties

lees meer ›

Uitnodiging Centraal-Nederland

Graag nodigen wij u uit voor onze districtsbijeenkomsten 2020. Samen met u willen we terugkijken op het afgelopen jaar. Daarbij krijgt u een toelichting op de jaarcijfers, praten wij u bij over de actualiteiten. Het hoofdthema van de bijeenkomst is

“PASSIE VOOR DE KOE”

Om vorm te geven aan dit thema zijn we te gast op melkveebedrijven die de passie voor koeien hoog in het vaandel hebben. Wat is hun ideale koe? Hoe willen ze hun fokdoel  bereiken en welke koeien passen in dat plaatje? We gaan de “droomkoeien” van de veehouder bekijken. Kortom de passie voor het fo…

lees meer ›

Districtsbestuur stelt kandidaten aan u voor …

In de maanden januari en februari zijn er weer verkiezingen voor het districtsbestuur. Enerzijds betreft het bestuurders die aftreden waarvoor een nieuwe kandidaat is gevonden. Anderzijds betreft het herbenoemingen. In dit bericht stelt het districtsbestuur de kandidaten aan u voor.

Zoals gebruikelijk zijn in de maanden januari en februari de verkiezingen voor het districtsbestuur. Het betreft bestuurders die aftreden waarvoor een nieuwe kandidaat is gevonden, maar ook bestuurders die worden voorgedragen voor een herbenoeming. Bij een herbenoeming heeft voorafgaand …

lees meer ›

Aankondiging boerenmelkkoeverkiezingen

De districten Oost- en Centraal-Nederland organiseren dit voorjaar boerenmelkkoeverkiezingen. Veehouders die willen deelnemen, geven hun dieren op aan de organisatie, waarna er juryleden langskomen voor een beoordeling.

In navolging van de succesvolle boerenmelkkoeverkiezingen op de Veluwe (met 61 deelnemende koeien) en in Overijssel (130 deelnemende koeien) zullen er nu ook boerenmelkkoeverkiezingen in Oost- en Centraal-Nederland worden georganiseerd. District Centraal-Nederland organiseert de boerenmelkkoe verkiezing in maart rond Ewijk en in april organiseert Oos…

lees meer ›

Welk type ondernemer ben ik?

De CRV-jongerenraad organiseerde in november interactieve workshops die in het teken stonden van bedrijfsovername en het ondernemerschap.

Een overname is een grote stap, daarbij is een goede onderlinge communicatie zeer belangrijk. Anton de Boer van adviesbureau De Boer C.S. nam de jongeren mee in wat belangrijk is bij ondernemen, zoals generatieverschillen, drijfveren en ondernemerschap.

lees meer ›