Coöperatie

Ledenbijeenkomsten: Sterk in topprestaties!

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse ledenbijeenkomsten op locatie. Deze ledenbijeenkomst staat in het teken van snelle genetische vooruitgang met het CRV Elite programma. We bezoeken ook een praktijkbedrijf en bekijken dieren uit het Elite programma. U bent van harte uitgenodigd op één van de onderstaande ledenbijeenkomsten in uw regio!

 
Data en locaties
De locaties zijn aangepast, dit in tegenstelling wat u in de Veeteelt leest.
Helaas konden we het daar niet meer corrigeren.

 

U bent welkom op de volgende data en locaties:

Donderdag…

lees meer ›

Uitnodiging ledenbijeenkomst: Sterk in topprestaties!

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse ledenbijeenkomsten op locatie. Deze ledenbijeenkomst staat in het teken van snelle genetische vooruitgang met het CRV Elite programma en geld verdienen door te fokken op (voer)efficiëntie. We bezoeken ook een praktijkbedrijf en bekijken dieren uit het Elite programma. U bent van harte uitgenodigd op één van de onderstaande ledenbijeenkomsten in uw regio!
Data en tijden
U bent vanaf 10:00 uur welkom op de volgende data bij de volgende locaties.

Donderdag 2 februari 2023
Het Trefcentrum Kerkstraat 2a, 6037 RG Kelpen-Oler…

lees meer ›

Handige Wijntje 35 krijgt drie sterren

‘Voor ons is Wijntje 35 de ideale koe’, vertelt Anjo Bom die samen met zijn vrouw Janneke, zonen Herbert en Jos en schoondochter Laura 400 koeien in het Drentse Emmer-Compascuum melkt. ‘Ik zou niks aan haar willen verbeteren.’ De veehouder vertelt dat de Sterkoe 3, die een levensproductie van 163.340 kilogram melk heeft, heel goed ‘in elkaar zit’. ‘Het is een complete koe.’

Wijntje 35 (v. Mascol) staat sinds 2017 in de stal van Melkveebedrijf Mts. Bom-Wessels. De veehouders kochten haar toen samen met een aantal andere koeien aan van de familie Kroneman uit ’t Harde…

lees meer ›

Klokgave Augusta excelleert op sober rantsoen

‘Onze koeien moeten het bij ons doen op een simpel rantsoen van enkel gras en krachtvoer. Mais of bijproducten voeren we niet en we doen ook niet aan voer mengen. De laatste jaren voeren we in het weideseizoen wel wat kuilgras bij maar daarvoor kregen de koeien een groot deel van het jaar dag en nacht weidegang’, vertelt Jan-Joris Ruijter. Hij beheert samen met zijn vader, oom en neef een melkveebedrijf in het Noord Hollandse Wijdenes. Daarnaast werkt de jonge veehouder als routerijder voor CRV.

Binnen de 110-koppige melkveestapel van de familie Ruijter is de 15-jar…

lees meer ›

Topsprekers ledenbijeenkomst Oost-Nederland

𝗧𝗼𝗽𝗽𝗿𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘃𝗮𝗻𝘇𝗲𝗹𝗳!
Koeien die topprestaties leveren, dat gaat niet vanzelf. Daarover willen we graag met u in gesprek op onze komende ledenbijeenkomst. Ook blikken we met u terug op de ontwikkelingen van afgelopen jaar en nemen wij u mee in de actualiteiten van de coöperatie en de holding. In hoeverre draagt voerefficiëntie bij aan topprestaties? Voerefficiëntie meet hoe goed een koe het rantsoen benut. Ook in de sport werkt men met ‘voerefficiëntie’.
Dit zijn onze sprekers:
Henk Lubberding heeft 13 keer de Tour de France gereden met drie etappe overw…

lees meer ›