District 01: West-Nederland

Vleesvee: welkom op onze districtsbijeenkomsten

Voor vleesvee organiseert CRV-coöperatie districtsbijeenkomsten speciaal voor de vleesveeleden. Ook dit jaar staat er weer een bijzondere spreker op het programma.

Graag blikken we met u terug op het afgelopen jaar en praten we u bij over de actualiteiten. Ook zal het huidige aanbod CRV-vleesstieren met u doorgenomen worden. Als bijzondere gast hebben we Gertjan Kiers, bekend van de ‘Vleesbijbel’. Kiers is bedrijfsleider van een horecaslagerij, verzorgt workshops en demonstraties, is gastdocent op koksopleidingen en fervent promoter van vlees.

Data en locaties

lees meer ›

Uitnodiging West-Nederland

Welkom op onze districtsbijeenkomsten! Graag blikken wij met u terug op het afgelopen jaar en praten we u bij over de actualiteiten.

Op de bijeenkomsten met een avondprogramma, komt CRV-areamanager Bart Dronkert spreken. Hij vertelt over “China, land van de onbegrensde mogelijkheden”. Op bijeenkomsten met een bedrijfsbezoek worden diverse workshops gegeven.

Datum
locatie
aanvang

23-1
La Mere Anne Dorpsweg 110 1631 DJ Oudendijk
11.00 uur

FA Oortwijn-Hellingman Zesstedenweg 2 1473 BD Warder

30-1
Bijenkorf Mulderstraat 37 1794 AA Oosteren…

lees meer ›

Districtsbestuur stelt kandidaten aan u voor …

In de maanden januari en februari zijn er weer verkiezingen voor het districtsbestuur. Enerzijds betreft het bestuurders die aftreden waarvoor een nieuwe kandidaat is gevonden. Anderzijds betreft het herbenoemingen. In dit bericht stelt het districtsbestuur de kandidaten aan u voor.

Zoals gebruikelijk zijn in de maanden januari en februari de verkiezingen voor het districtsbestuur. Het betreft bestuurders die aftreden waarvoor een nieuwe kandidaat is gevonden, maar ook bestuurders die worden voorgedragen voor een herbenoeming. Bij een herbenoeming heeft voorafgaand …

lees meer ›

JONGERENRAAD ZOEKT NIEUW LID UIT NOORD-HOLLAND

Ben jij tussen de 18 en 26 jaar en geïnteresseerd in de melkveehouderij?
Wil je je oriënteren buiten jullie eigen rundveebedrijf? Woon je in Noord-Holland?
Dan is de CRV-jongerenraad op zoek naar jou!

In de wintermaanden komt de Jongerenraad elke eerste maandag van de maand bij elkaar.
Daar werk je samen met een groep van 12 leeftijdsgenoten onder begeleiding van de Coöperatie CRV. Je bespreekt fokkerij- en andere zaken en je adviseert de directie over toekomstige producten of richtlijnen voor CRV. Daarvoor mag je sprekers uitnodigen of op bedrijfsbezoek gaan. Da…

lees meer ›

Welk type ondernemer ben ik?

De CRV-jongerenraad organiseerde in november interactieve workshops die in het teken stonden van bedrijfsovername en het ondernemerschap.

Een overname is een grote stap, daarbij is een goede onderlinge communicatie zeer belangrijk. Anton de Boer van adviesbureau De Boer C.S. nam de jongeren mee in wat belangrijk is bij ondernemen, zoals generatieverschillen, drijfveren en ondernemerschap.

lees meer ›