District 01: West-Nederland

Ledenraad benoemt en neemt afscheid

Alle nieuwe districtsbestuurders – alsook de districtsbestuurders die werden voorgedragen voor herbenoeming – zijn door de leden gekozen voor het districtsbestuur. Op de ledenraad van 12 maart zijn zij vervolgens benoemd in de ledenraad van de coöperatie CRV u.a. Voor het eerst kon er digitaal gestemd worden.

Voor het eerst dit jaar konden leden, naast het stemmen op papier, ook digitaal stemmen. De introductie van het digitaal stemmen is succesvol verlopen, omdat er nu ook buiten de districtsbijeenkomsten om gestemd kon worden. Het aantal stemmers was daardoor ruim…

lees meer ›

Stiermoeder Delta Hind wint rendementsbeker Wintershow Houten

Delta Hind heeft veel ijzers in het vuur. Moeiteloos weet zij haar fraaie exterieur te combineren met hoog rendement, wat haar bracht tot stiermoeder. Als klap op de vuurpijl won ze onlangs in Houten ‒ op de Wintershow ‒ de CRV-rendementsprijs.

Aan de hand van haar vaste voorbrenger Willem Zwambag wist Delta Hind (v. Snowman) op vrijdagavond 28 februari, tijdens de UFF Wintershow in Houten, een belangrijke prijs in de wacht te slepen: de CRV-rendementsprijs voor de koe met de meeste kilogrammen vet en eiwit.
Donor
Delta Hind (88 av) is de halfzus van fokstier Delt…

lees meer ›

Geslaagde districtsbijeenkomsten voorjaar 2020

In district West-Nederland zijn in januari en februari vier districtsbijeenkomsten georganiseerd, dat is een lager aantal dan andere jaren. Het bestuur heeft er bewust voor gekozen om minder bijeenkomsten te organiseren, maar wel te streven naar een hoog niveau. Terugkijkend is dat gelukt.

De vier bijeenkomsten waren verdeeld over twee avonden en twee dagbijeenkomsten. Op de avondbijeenkomsten gaf CRV-medewerker Bart Dronkert acte de présence met een schitterende presentatie: ‘China, land van de onbegrensde mogelijkheden?’ Bart is binnen CRV onder andere verantwoord…

lees meer ›

Vleesvee: welkom op onze districtsbijeenkomsten

Voor vleesvee organiseert CRV-coöperatie districtsbijeenkomsten speciaal voor de vleesveeleden. Ook dit jaar staat er weer een bijzondere spreker op het programma.

Graag blikken we met u terug op het afgelopen jaar en praten we u bij over de actualiteiten. Ook zal het huidige aanbod CRV-vleesstieren met u doorgenomen worden.

Als bijzondere gast hebben we Gertjan Kiers, bekend van de ‘Vleesbijbel’. Kiers is bedrijfsleider van een horecaslagerij, verzorgt workshops en demonstraties, is gastdocent op koksopleidingen en fervent promoter van vlees.

Data en lo…

lees meer ›

Uitnodiging West-Nederland

Welkom op onze districtsbijeenkomsten! Graag blikken wij met u terug op het afgelopen jaar en praten we u bij over de actualiteiten.

Op de bijeenkomsten met een avondprogramma, komt CRV-areamanager Bart Dronkert spreken. Hij vertelt over “China, land van de onbegrensde mogelijkheden”. Op bijeenkomsten met een bedrijfsbezoek worden diverse workshops gegeven.

Datum
locatie
aanvang

23-1
La Mere Anne Dorpsweg 110 1631 DJ Oudendijk
11.00 uur

FA Oortwijn-Hellingman Zesstedenweg 2 1473 BD Warder

30-1
Bijenkorf Mulderstraat 37 1794 AA Oosteren…

lees meer ›