Young CRV

CRV introduceert Young CRV. Ben jij tussen de 16 en 36 jaar en heb je interesse in de rundveehouderij? Dan is Young CRV echt iets voor jou! 

De volgende generatie boeren

Young CRV is een jongerenorganisatie binnen de Coöperatie CRV. Coöperatie CRV is een Nederlandse organisatie die zich richt op het verbeteren van de veeteelt. Young CRV heeft als doel om jongeren te betrekken bij de agrarische sector en ze te enthousiasmeren voor veeteelt en fokkerij. De organisatie biedt diverse activiteiten en evenementen aan voor jongeren, zoals studiereizen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Daarnaast is het een platform waar jongeren ervaringen en kennis kunnen delen, met elkaar en met de rest van de agrarische sector. Kortom, Young CRV wil jongeren inspireren en ondersteunen in hun ontwikkeling binnen de veeteelt en fokkerij.

Waarom je lid wil worden van young CRV

Er zijn verschillende redenen waarom je lid zou willen worden van Young CRV. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Netwerk: Young CRV bied je de kans om in contact te komen met andere jongeren die dezelfde passie voor veeteelt en fokkerij delen. Dit netwerk kan je helpen bij het opdoen van kennis en ervaring, maar ook bij het vinden van stages of werk binnen de sector.
  • Kennis: Young CRV organiseert regelmatig workshops, studiereizen en andere evenementen waarbij je kennis kunt opdoen over verschillende aspecten van de veeteelt en fokkerij. Hierdoor kun je jezelf verder ontwikkelen en bijdragen aan de innovatie van de sector.
  • Ervaring: Young CRV bied je de kans om praktische ervaring op te doen, bijvoorbeeld door het organiseren van evenementen of het helpen bij de organisatie van studiereizen. Hierdoor kun je jezelf verder ontwikkelen en werkervaring opdoen.
  • Lidmaatschap voordelen: Als lid van Young CRV heb je toegang tot exclusieve evenementen en kortingen op bepaalde producten of diensten.
  • Bijdragen aan de sector: Door lid te worden van Young CRV draag je bij aan de ontwikkeling van de agrarische sector. Je kunt bijvoorbeeld meedenken over innovaties en duurzame oplossingen voor de veeteelt en fokkerij.

Kortom, lid worden van Young CRV kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, het opdoen van praktische ervaring en het opbouwen van een waardevol netwerk binnen de agrarische sector. En natuurlijk mag de fun ook niet ontbreken! We ontmoeten elkaar het liefst tussen de koeien.

Meld je aan!

Je kunt lid worden van Young CRV door het aanmeldformulier in te vullen. Om lid te worden dien je aan bepaalde voorwaarden te voldoen, zoals leeftijd en interesse in de agrarische sector. Het lidmaatschap van Young CRV is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud die geïnteresseerd zijn in veeteelt en fokkerij. Na ontvangst van je aanmelding zullen we contact met je opnemen en ontvang je meer informatie over de volgende stappen om officieel lid te worden. Het lidmaatschap is gratis.

Na aanmelding ontvang je van ons een Young CRV jas. Heb je je aangemeld met een UBN en is daar een fokkerijspecialist van CRV aan gekoppeld? De fokkerijspecialist neemt dan contact met jou op om de jas af te geven. Heb je geen UBN opgegeven of is er geen fokkerijspecialist gekoppeld. Dan kan je de jas ophalen bij een georganiseerd evenement van Young CRV waar je je voor hebt aangemeld.

Vragen?

Heb je nog vragen of tips? Stuur dan een e-mail naar: young.crv@crv4all.com.

Young CRV agenda. Een overzicht van alle komende activiteiten vind je hier.
Young CRV nieuws. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram

CRV jongerenraden

De CRV-jongerenraad is een belangrijk bestuurlijk onderdeel van de coöperatie CRV. Met drie jongerenraden (Noord-Oost, Zuid-West en Vlaanderen) zijn de jongeren binnen CRV sterk vertegenwoordigd. Elke jongerenraad telt minimaal twaalf leden variërend in leeftijd van 18 tot 30 jaar. De jongeren hebben een adviserende taak taak richting het hoofdbestuur van coöperatie CRV. Daarnaast richten zij zich in hun regio op de betrokkenheid van jongeren bij CRV via Young CRV als zijnde het bestuur van Young CRV.

Uit iedere regio van coöperatie CRV vraagt het regiobestuur, in samenspraak met de zittende leden uit de jongerenraad, jongeren om op persoonlijke titel deel uit te maken van de deze jongerenraden. Affiniteit en interesse in de veehouderij en CRV in het bijzonder zijn de enige voorwaarden om toe te kunnen treden. De maximale leeftijd bij aantreden van een lid is 26 jaar. De zittingsduur is twee keer drie jaar, daarna ben je niet meer herkiesbaar.
Heb je interesse in lid worden van de jongerenraad? Neem dan contact op met CRV-verenigingszaken: verenigingszaken@crv4all.com of je eigen regiobestuur.