Hallo Young CRV!

CRV introduceert Young CRV. Ben jij tussen de 16 en 36 jaar en heb je interesse in de rundveehouderij? Dan is Young CRV echt iets voor jou! 

Next generation

Young CRV is de volgende generatie CRV. Het lidmaatschap staat open voor iedereen tussen de 16 en 36 jaar met interesse in de rundveehouderij. Er is geen verplichting om op een rundveebedrijf te wonen of te werken om lid te worden van Young CRV.

Netwerken

Young CRV bied je de mogelijkheid om te leren en te netwerken via een breed scala aan activiteiten. Behalve het netwerken en leren, gaan clubleden leuke CRV-voordelen ervaren. En natuurlijk mag de fun ook niet ontbreken! We ontmoeten elkaar het liefst tussen de koeien.

Lid worden?
Wil je lid worden van Young CRV? Klik hier

We nemen je inschrijving in behandeling en komen er zo snel mogelijk bij je op terug.
Lidmaatschap is gratis.

Vragen?

Heb je vragen of tips? Graag! Stuur een e-mail naar: young.crv@crv4all.com.

Volg ons

AGENDA Young CRV
Website: al het nieuws over Young CRV
Facebook Young CRV
Instagram Young CRV

CRV jongerenraden

De CRV-jongerenraad is een belangrijk bestuurlijk onderdeel van de coöperatie CRV. Met drie jongerenraden (regio noord, midden en zuid) zijn de jongeren binnen CRV sterk vertegenwoordigd. Elke jongerenraad telt minimaal twaalf leden variërend in leeftijd van 18 tot 30 jaar. De jongeren hebben een adviserende taak taak richting het hoofdbestuur van coöperatie CRV. Daarnaast richten zij zich in hun regio op de betrokkenheid van jongeren bij CRV via Young CRV.

Uit ieder district van coöperatie CRV vraagt het districtsbestuur, in samenspraak met de zittende leden uit de jongerenraad, jongeren om op persoonlijke titel deel uit te maken van de deze jongerenraden. Affiniteit en interesse in de veehouderij en CRV in het bijzonder zijn de enige voorwaarden om toe te kunnen treden. De maximale leeftijd bij aantreden van een lid is 26 jaar. De zittingsduur is vier jaar en je bent niet herkiesbaar.
Heb je interesse in deelname in de jongerenraad? Neem dan contact op met CRV-verenigingszaken: verenigingszaken@crv4all.com of je eigen districtsbestuur.