Terugkijken op inspirende Boerindagen

categorie Coöperatie, De Boerin
4
nov
2021
0
Reacties

CRV kijkt terug op acht bijzondere Boerin inspiratiedagen. Bijzonder omdat de opzet kleiner en intiemer was dan de ‘oude’ Boerindagen.

De ‘oude’ boerindagen kenden meer deelnemers en werd op slechts twee locaties georganiseerd. De workshops zijn gebleven, maar de deelnemers volgden ze gezamenlijk.

s Morgens werd er veel lief en leed gedeeld tijdens de workshop ‘Communicatie op het familiebedrijf’. Tal van praktijkvoorbeelden passeerden de revue en samen met een professionele agrarische coach werden tips en ervaringen uitgewisseld.

Na de gezamenlijk lunch was het podium voor de medewerkers van CRV die aan de hand van filmpjes, animaties en een quiz uitleg gaven over CRV Dier en CRV bedrijf, apps die garant staan voor een stuk ontzorging.

Het waren mooie dagen, niet in de laatste plaats te danken aan de dagvoorzitters; boerinnen en lid van de ledenraad. Zij openden de dag en deelden hun ervaringen als bestuursters. De boerinnen luisterde aandachtig naar hun ervaringen en stelden goede vragen. Wellicht schuilt hierin het grootste succes; een dag van boerinnen onder elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *