Young CRV-lid Jan Wouter van Noord blij verrast met bezoek CRV

categorie Coöperatie, Young CRV
7
mei
2021
0
Reacties
Reinier Kwakernaak van CRV (l.) bezorgde Jan Wouter een leuke verrassing: een jas van Young CRV én drie doses SyriX

Tijdens een bezoek van CRV-man Reinier Kwakernaak aan Jan Wouter van Noord uit Wijster, wachtte Jan Wouter een aangename verrassing: hij kreeg drie doses SiryX naar keuze. Reinier bracht ook gelijk zijn Young CRV-jas mee.

Dankzij zijn lidmaatschap bij Young CRV krijgt Jan Wouter een Young CRV-jas en maakt hij kans op een vaarskalf via drie doses Syrix. Dus toen Reinier hem belde, wist Jan Wouter wel hoe laat het was: bingo! Nadat ze een rondje door de stal hadden gemaakt en zijn fokdoel hadden besproken, bleven ze even stilstaan bij Jan Wouters’ favoriete van koe: Loretta 47, een derdekalfsdochter van Paden. Welke stier zou hier het beste op passen?

Stalfavoriet

Jan Wouter koos voor World Cup Zander, een 100% jerseystier. Jan Wouter: ‘Loretta 47 is een van onze stalfavorieten omdat ze 111 lactatiewaarde heeft. Qua exterieur is ze één van onze beste koeien. Ze blinkt met name uit in uiervorm, wat bij jerseys op latere leeftijd soms wel eens een probleem wordt. Zodra ze gekalfd heeft, gaan we haar insemineren met Zander vanwege zijn goede aAa-combinatie en zijn vermogen om gehalten te verhogen.’

Een goed begin…

Young CRV maakt een geweldige start. Dit is mede te danken aan een strakke samenwerking tussen de jongerenraad en de veestapeladviseurs van CRV. En ook als je geen vaarskalf wint, is Young CRV er voor jou; have fun, leer en vergroot je netwerk!

Bekijk hieronder het vrolijke kennismakingsfilmpje

Klik hier voor meer info over Young CRV en het lidmaatschap

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *