Prijsuitreiking CRV videokeuring Blonde d’Aquitaine

29
okt
2021
0
Reacties

Dinsdagavond 23 november om 20.00 uur was de prijsuitreiking van de videokeuring voor bedrijfsloten van Blonde d’Aquitaine.

Kijk hier de prijsuitreiking terug.

Op het programma stond de bekendmaking van de laureaten van deze unieke keuring. Blonde-fokker en internationaal jurylid Peter Thissen geeft bij de groepen een uitgebreide toelichting en maakt zijn plaatsing bekend. Daarnaast wordt ook de publieksprijs bekend gemaakt. Maar het webinar heeft meer te bieden dan dit. Jos Buiting, manager stamboek voor CRV geeft toelichting over wat stamboek precies is en hoe het nu precies zit met die zoötechnische certificaten.

Eind 2018 kwam er een Europese verordening die voor alle stamboeken (niet alleen Blonde d’Aquitaine dus) gevolgen had. Jos legt uit wat die regelgeving in houdt en wat de gevolgen van deze verordening zijn op vlak van handel tussen verschillende stamboeken.

Na deze voorstelling is er ook ruimte om vragen te beantwoorden. Dus: vleesveehouders, fokker van Blonde d’Aquitaine of niet: dit webinar heeft meer te bieden dan enkel de prijsuitreiking. Kijk live en maak tegelijk kennis met dit prachtige ras.

De volgende bedrijven hebben zich aangemeld voor deelname:

Voor België:

Voor Nederland:

En de winnaar is …

Een professionele jury uit het buitenland gaat de video’s beoordelen en rangschikken. De winnaar wordt Algemeen kampioen Videokeuring 2021.

Maar ook het publiek heeft een stem en mag de Publiekskampioen Videokeuring 2021 aanduiden. Stemmen kon tot 11 november.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *