Geslaagde districtsbijeenkomsten voorjaar 2020

2
mrt
2020
0
Reacties

In district Zuidwest-Nederland zijn in januari en februari maar liefst vijf districtsbijeenkomsten georganiseerd. Deze werden gekoppeld aan een bedrijfsbezoek. Het districtsbestuur kijkt met tevredenheid terug.

Tot twee jaar terug kende de coöperatie CRV alleen avondvergaderingen. Sinds vorig jaar is men ‒ naar volle tevredenheid van leden en bestuur ‒ overgestapt naar dagbijeenkomsten met daaraan gekoppeld een bedrijfsbezoek.

Rondleiding

Voor de lunch kende het programma drie onderdelen. Na de opening door de voorzitter was het hoofdbestuurslid Fons Kersten die inging op de actualiteiten en resultaten van de coöperatie en het bedrijf. Aansluitend was er een presentatie van het te bezoeken melkveebedrijf. Op de bedrijven was er een rondleiding en waren er diverse workshops in relatie met CRV.

Sluiskil

Eveneens een praktijkgerichte bijeenkomst, maar niet overdag, was de bijeenkomst waar melkveebedrijf Hereijgers-Gommeren uit Sluiskil centraal stond. Via een boeiende bedrijfsfilm konden de leden hiervan kennisnemen. De aanwezigen kregen een mooie impressie van het bedrijf te zien met een aantal interessante koeien. CRV-medewerker Rick Jansen gaf een duidelijke toelichting op de fokkerijkeuzes van dit bedrijf en kon aan de hand van de film de  resultaten laten zien.

Positief

Het bestuur kijkt terug op een geslaagde opzet. Ook de ontvangst om 11.00 uur en het afsluiten rond 14.30 uur werden als positief ervaren. Ook het avondprogramma ‒ met als basis een praktijkbedrijf uit de eigen omgeving ‒ sprak de leden aan. Daarnaast heeft het gevarieerde aanbod aan bedrijven ook zeker bijgedragen aan het succes.

Verkiezingen

klik hier voor de uitslag van de verkiezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *