Coronamaatregelen, 16 maart

categorie Coöperatie
16
mrt
2020
0
Reacties

Laatste update: 16 maart 16.30 uur

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk af te remmen, neemt CRV diverse maatregelen. De reguliere dienstverlening aan onze veehouders gaat gewoon door! Hieronder een overzicht van de belangrijkste maatregelen.

Onze buitendienstmedewerkers blijven u gewoon ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. MPR, insemineren, keuren van koeien, haren trekken voor merkeronderzoek enz. gaan gewoon door zoals gepland. Onze medewerkers nemen de landelijke adviezen in acht, zoals geen handen schudden, handen goed en vaak wassen, vermijden van grote groepen mensen.

Mocht de situatie veranderen, dan houden we u op deze plek op de hoogte!

 

MINIMALISEER PERSOONLIJK CONTACT

We roepen u op om onze erfbetreders te helpen de persoonlijke contacten te minimaliseren, probeer zoveel mogelijk de afstand van 1,5 meter te respecteren. Schud geen handen, zorg voor een goede handenwasgelegenheid, zorg er voor dat de dieren klaarstaan en dat er bedrijfskleding klaar ligt.

 

EVENEMENTEN UITGESTELD

Grote evenementen, zoals de ‘Week van de voerefficientie’, hebben we uitgesteld. Ook de Fleckviehreis naar Duitsland gaat in april niet door. De jongerenavonden zijn ook uitgesteld. Wanneer de situatie het toelaat, plannen we deze evenementen opnieuw.

 

THUISWERKEN VEESTAPELADVISEURS EN KANTOORPSERONEEL

De veestapeladviseurs in Nederland werken vanaf maandag 16 maart vanuit huis. Reeds gemaakt afspraken kunnen wel doorgaan via telefoon of videobellen. Uw veestapeladviseur neemt hierover contact met u op. Natuurlijk zijn de veestapeladviseurs ook bereikbaar via telefoon, mail of Whatsapp voor al uw vragen.

Het kantoorpersoneel van CRV werkt sinds 13 maart verplicht thuis, enkele uitzonderingen daargelaten. Het houden van overleggen, gebeurt telefonisch of met videoconference. We bezoeken geen bijeenkomsten met meer dan tien personen. We ontvangen geen bezoek op de CRV-locaties.

 

VRAGEN? 

Heeft u vragen over onze dienstverlening, neem dan contact op met de CRV-Klantenservice. Bij voorkeur per e-mail: Nederland of Vlaanderen, maar zij zijn ook telefonisch bereikbaar tijdens de normale uren (8.00 tot 16.30 uur) via de gebruikelijke nummers: 088 00 24 440 (Nederland) of 078 15 44 44 (Vlaanderen) . Doordat zij vanuit huis werken kunnen er wel iets langere wachttijden dan normaal optreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *