Coöperatie CRV organiseert Nationaal kampioenschap veebeoordelen

categorie Coöperatie
31
aug
2021
0
Reacties

Op de Heihoeve in Giessenburg strijden zaterdag 2 oktober de provinciale kampioenen voor het nationaal kampioenschap veebeoordelen. Coöperatie CRV neemt de organisatie van de dag over van het NAJK

In de voorgaande jaren lag de organisatie van het NK veebeoordelen in handen van het NAJK. In goed onderling overleg is besloten dat de afdeling stamboek van coöperatie CRV de organisatie van de dag overneemt en het NAJK meer vanaf de zijlijn betrokken zal zijn.

Aan het NK mogen 50 deelnemers meedoen die zich plaatsen voor deelname via een provinciale voorronde. Ook Dennis Nijhof, de winnaar van 2019, mag zijn titel verdedigen.

Programma

Om 10:00 uur is de opening van het NK Veebeoordelen. In de ochtendrondes beoordelen de deelnemers twee groepen van ieder vijf koeien. Uiteindelijk plaatsen maximaal 15 deelnemers zich voor de bepalende, finaleronde in de middag. Tijdens de finaleronde licht elke deelnemer na de schriftelijke ronde individueel zijn keuze met betrekking tot de plaatsing van de vijf finalekoeien toe.

Datum: zaterdag 2 oktober
Locatie: Heideweg 15, 3381 KH Giessenburg
Aanvang: 10.00 uur

De Samenwerking uit Haastrecht is partner van het NK Veebeoordelen 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *