Webinar Beste Boerenmelkkoe van Vlaanderen

10
dec
2021
0
Reacties
duurzame koeien

Vrijdagavond 17 december om 20.15 uur kan u de ontknoping van de beste boerenmelkkoe van Vlaanderen volgen via een live Webinar. Meldt u aan via deze link.

De beste boerenmelkkoe van Vlaanderen, pas aan de tweede editie toe, maar toch al een begrip. Misschien is het omdat deze wedstrijd zoveel anders is dan alle andere. Het is géén productiewedstrijd. Het is géén wedstrijd van de grootste, zwaarste of mooiste koe. Het is een wedstrijd die al deze elementen combineert en zo eigenlijk de koe definieert waar u als melkveehouder gelukkig van wordt: koeien die gezond en gemakkelijk veel melk produceren en dat ook aan hun buitenkant uitstralen. Oftewel: boeren(melk)koeien!

Veel belangrijker dan een wedstrijd is de trots op die individuele koeien die er met recht en rede is. Koeien die er op uw bedrijf bovenuit steken, ze mogen gezien zijn. U mag ze laten zien. En dat heeft u ook weer in grote getale gedaan.
Vrijdagavond 17 december wordt tijdens een live webinar dieper ingegaan op de opzet van de wedstrijd en krijgt u reacties van de jury en het organiserend bestuur. Daarnaast laten we u de prijswinnaars uit de verschillende categorieën zien en daarbij duidt u als kijker ook uw kampioene aan. Bovendien verloten we onder de kijkers ook nog een mooie prijs.

Aarzel niet, schrijf u in (via deze link) en neem vrijdagavond plaats achter uw PC in plaats van TV (of koppel uw PC aan de TV).

Tot dan!

Districtsbesturen Vlaanderen
Coöperatie CRV

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *