CRV: Better Cows | Better Life

CRV is een innovatieve organisatie voor rundveeverbetering. We helpen veehouders bij het fokken van een efficiënte en makkelijk te managen veestapel en bieden een breed aanbod aan producten en diensten om die veestapel optimaal te laten presteren.

De aandeelhouders van CRV zijn de Nederlandse coöperatie CR Delta en de Vlaamse Rundveeteelt Vereniging VRV. Bijna 26.000 Nederlandse en Vlaamse veehouders zijn bij CR Delta en VRV aangesloten en zijn daarmee de eigenaren van CRV: van veehouders, voor veehouders. CRV opereert internationaal en heeft wereldwijd circa 2000 medewerkers.

CRV werkt in een internationale structuur met zogenoemde businessunits, die de lokale klanten bedienen. Op die manier kunnen we goed inspelen op lokale wensen van rundveehouders. We verkopen onze producten en diensten in meer dan vijftig landen. Het hoofdkantoor, gevestigd in Arnhem, ondersteunt de businessunits en hun lokale vestigingen.

Missie: CRV is een toonaangevende, klantgerichte coöperatie voor veeverbetering, gedreven om toegevoegde waarde te creëren voor veehouders

Strategie
Groei via een klantgerichte en innovatieve aanpak staat voor CRV centraal. De wereldwijde trends en ontwikkelingen op het gebied van markten en klanten vragen om significante investeringen in innovaties, technologieën, producten en oplossingen. Om dit te kunnen doen is (internationale) groei noodzakelijk. CRV biedt innovatieve oplossingen en concepten aan die aansluiten bij de behoeften van haar klanten: melkvee- en vleesveehouders wereldwijd. Diergezondheid, dierenwelzijn en het verlagen van de carbonfootprint zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Zo draagt CRV bij aan een duurzame en efficiënte veehouderij die de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze leden en klanten ondersteunt. Veehouders hebben daarbij grote invloed op het beleid van CRV via adviesorganen en ledenbesturen.

 

raad van commissarissen CRV

raad van commissarissen CRV – bovenste rij (v.l.n.r.): H. Hermsen, S. Schaap, G.J. Verploeg, P. Schrijver, E. Cosyns, F. Kersten, B. Uyttendaele – onderste rij (v.l.n.r.): K. Faes, W. Duursma, P. Broeckx, D. Ryckaert, L. de Groot

 

Raad van commissarissen CRV (per 31-8-2016)
– P. J. D. (Peter) Broeckx, Dessel | voorzitter
– W. (Wietse) Duursma, Bellingwolde | vicevoorzitter
– E. J. M. (Etienne) Cosyns, Leuven
– K. J. (Kurt) Faes, Meer
– G. A. E. J. (Linda) de Groot, Rossum
– H. L. M. (Henk) Hermsen, Havelte
– A. P. H. J. (Fons) Kersten, Sevenum
– D. R. M. (Dirk) Ryckaert, Dikkelvenne
– S. (Sjoerd) Schaap, Tirns
– P. (Peter) Schrijver, Epse
– B. (Bernard) Uyttendaele, Den Haag
– G. J. (Gert-Jan) Verploeg, Buurmalsen

 

directie CRV Roald van Noort Alfred de Vries Joop Kersten

directie CRV, v.l.n.r.: Joop Kersten, Alfred de Vries, Roald van Noort

 

Directie CRV
– R. M. A. (Roald) van Noort | directievoorzitter CRV
– J. F. H. M. (Joop) Kersten | directeur Finance & Organisation
– A. G. (Alfred) de Vries | directeur Operations & Development

 


Terug naar de inhoudsopgave van ‘Jaarverslag 2015-2016’