Young CRV op bezoek bij Thomas Broek

categorie Coöperatie
22
apr
2021
0
Reacties
Thomas Broek is lid geworden van Young CRV en toont Noa en Wout zijn jongvee

Thomas Broek heeft zich onlangs aangemeld bij Young CRV. Dit betekent dat hij kans maakt op een vaarskalf. Toen Wout Klein Breteler, veestapeladviseur van CRV, hem belde, wist Thomas wel hoe laat het was, bingo!

Wout bezocht Thomas Broek in Witharen (OV) samen met Noa van Burgsteden van de CRV-jongerenraad. Thomas kreeg een jas van Young CRV en samen maakten ze een rondje langs de koeien en het jongvee.

Fokdoel

‘We hebben een leuk gesprek gehad over het fokdoel van Thomas’, vertelt Wout. ‘Samen hebben we een pink uitgezocht die volledig voldoet aan Thomas’ eisen. Eentje met super exterieur en goede merkerfokwaarden voor gezondheidskenmerken en hoge gehaltes en … de roodfactor!’

Goede combinatie

Thomas is trots op zijn pink. Met Wout heeft hij overlegd welke stier het beste past. Ze kwamen tot de conclusie dat de nieuwe topstier Poppe Freestyle een erg goede combinatie zou zijn. Wout: ‘Ik mocht Thomas drie doses SiryX cadeau doen om zijn pink drachtig mee te maken. Wij verwachten dat dit een supermooi en hopelijk roodbont vaarskalf wordt uit een topcombinatie!’

We blijven het volgen. Mogelijk neemt jouw veestapeladviseur binnenkort ook contact met je op en maken jullie ook zo’n topcombinatie! 🐄 ⭐️ 👊🏻   Nog geen lid? Meld je dan hier aan.

Klik hier voor meer info over Young CRV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *